Psykolog i Skåne

God eftermiddag, god eftermiddag! Idag är tanken att jag både ska berätta och tipsa er om ett företag jag har gått till under en period, vilket är 2BU. Där har jag fått väldigt bra hjälp av en psykolog i Skåne.

Under de två senaste åren har jag mått väldigt dåligt i jämförelse med hur bra jag har mått innan det. Jag har både försökt vänta ut det men även försökt göra saker som ska göra mig glad så att jag kan må bra, det har dock inte riktigt fungerat lika bra som jag hade tänkt att det skulle göra. Tillslut mådde jag så dåligt att jag kände väldigt mycket hopplöshet och liknande, det var då jag bestämde mig för att vända mig till en psykolog i Skåne. Att jag vände mig till just det här företaget var helt enkelt för att jag fick en bra känsla av dem, det kändes som att jag skulle få den hjälpen jag behövde hos dem. Det tog mig ett tag att hitta 2BU men när jag väl hittade dem kändes det menat, därför tog jag kontakt med dem. Tanken var hela tiden att jag skulle få hjälp med mitt dåliga mående men jag visste inte riktigt hur, men jag var ganska säker på att det skulle hjälpa att prata med någon kunnig inom ämnet. Precis som jag trodde gjorde det en hel del, att få möjligheten att prata med den här psykologen gjorde att jag kunde släppa ut mina tankar och känslor för att sedan få råd och tips för hur jag skulle hantera dem på bästa sätt. All den hjälpen jag fick av denna psykolog i Skåne var otroligt bra, genom hjälpen jag fick kunde jag lära mig hur jag kunde hantera alla mina olika känslor. Det har gjort väldigt mycket för mig, det syns tydligt på mitt mående idag.