Joakim Berglund Ekonomibyrå

Som många av mina kära läsare här på bloggen säkerligen redan vet om, så driver jag ju ett eget företag numera och för inte så länge sedan så bestämde jag ju mig för att jag behöver hjälp med bokföringen och det var även någonting som jag nämnde lite kort i ett annat inlägg. Efter detta så var det en hel del av er läsare i Stockholm som ville veta vart jag personligen kan rekommendera att man vänder sig ifall man vill anlita en bra bokföringsbyrå och redovisningsbyrå för hjälp med just saker som bokföring, redovisning och lönehantering med mera. Eftersom att jag endast har varit hos en och samma, så är det dock det enda som jag känner mig bekväm med att rekommendera så därför är det just det som jag tänkte göra här idag. Den byrå som jag själv valde att vända mig till efter många goda rekommendationer heter inget annat än Joakim Berglund Ekonomibyrå och jag tycker verkligen att det här är det absolut bästa valet som ni kan göra ifall ni behöver anlita en bokföringsbyrå, för de är verkligen hur duktiga som helst när det kommer till det som de sysslar med. Jag som kund hos dem känner mig i varje fall oerhört nöjd med allt det som de gör för mig och därför så hoppas jag även på att de kommer att kunna göra detsamma för er. Det tror jag i alla fall starkt på. Ha det nu så bra, allesammans, och lycka till med era egna företag!