Mitt ena däck behöver mer luft

Hejsan alla goa och glada

I morse när jag skulle åka till jobbet så märkte jag att det var ganska dåligt med luft i ett av mina däck, men på vägen till jobbet hann jag inte stanna till och fylla på. Så nu på vägen hem blir det förbi våran mack i Vetlanda och göra det. Jag hoppas inte det är något fel på mitt däck nu så att jag behöver byta och köpa nytt eller något sådant. Men jag antar att det händer ibland att det är dåligt med luft utan att hela däcket är kasst.

Jag kan ju inte särskilt mycket om varken däck eller bilar men jag har försökt lära mig det mest grundläggande så att jag kan åtgärda enkla saker. Typ fylla på olja och fylla på luft i däcken. Det är ju inte så ofta man gör det så då blir man ju lätt lite osäker på om man gör rätt, men då brukar jag ringa till pappa och fråga så att han kan bekräfta att det är rätt. Jag får köra försiktigt hem till Vetlanda sen bara så att det inte blir värre på vägen, men det är bara några få kilometer och ingen motorväg så det ska nog gå bra.

Ikväll ska jag unna mig nybakade muffins och en film tror jag. Även fast att det är en dag kvar till helg så tycker jag ofta att jag är som tröttast på torsdagar. För då har man jobbat nästan en hel vecka. På fredagar är man lite piggare bara av vetskapen att det snart är helg, så märkligt hur hjärnan fungerar egentligen. Hoppas ni haft en bra dag och kör försiktigt när ni ska hem från jobbet. Jag hoppas jag fixar att fixa mitt däck men annars får jag väl gå in på macken och be om hjälp. Ha en fin eftermiddag och kväll. Kram!